+3584578744272

Tuotteet

Vahakääre

Luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto muovikelmulle ja alumiinifoliolle.

Vahakääre valmistetaan kierrätyspuuvillakankaasta ja se käsitellään mehiläisvahalla, kuusenpihkalla ja auringonkukkaöljyllä. Jokainen vahakääre on yksilöllinen. Kokoja on kaksi 25 x 28 cm ja 34 x 38 cm.

Hinta 8,00 – 9,00 €

Kierrätysvalaisimet

Kierrätysvalaisimet valmistetaan kierrätysosista, joten käytön jäljet ovat näkyvissä tuotteissa. Kaikki valaisinosat ovat CE-merkittyjä, uusia tarvikkeita.

Kerinpuuvalaisin valmistetaan puisesta kerinpuusta, johon asennetaan valaisinosat. Valaisimessa käytetään led-polttimoa, joka on vaihdettavissa. Puuosat vahataan ja koristeena käytetään villalankaa. Jokainen valaisin on yksilöllinen.

Hinta 70,00 €

Puhelinvalaisin valmistetaan Ericsson LM puhelinkoneesta, johon asennetaan valaisinosat. Valaisimessa käytetään led-polttimoa, joka on vaihdettavissa. Jokainen valaisin on yksilöllinen

Hinta 110,00 €

Hanavalaisin valmistetaan vesihanasta ja siihen yhdistetään valaisinosat. Valaisimessa käytetään led-polttimoa, joka on vaihdettavissa. Jalusta on valmistettu omenapuusta. Jokainen valaisin on yksilöllinen

Hinta 100,00 €

Kasvivärjätyt langat

Langat värjätään kasviväreillä ensisijaisesti keittovärjäyksenä. Väreinä käytetään Suomessa kasvavien kasvien osia ja tuontiväreinä krappia, kokenillia ja sinipuuta. Jokainen värjätty kerä on yksilöllinen.

Hinnat 7,00 – 18,00 €